.

LTN154AT07 N154I2-L02 LTN154AT01 LTN154AT10 LP154WX4 LP154X3 LP154WX4 LP154WX5 B154EW08 B154EW02 LP154W01

LTN154AT07 N154I2-L02 LTN154AT01 LTN154AT10 LP154WX4 LP154X3 LP154WX4 LP154WX5 B154EW08 B154EW02 LP154W01

HRK 231.30

Količina robe
Prisutan


Napomena : molim, zapišite vaše računalo marke, modela i trebate LCD model prije plaćanja, smo testirali proizvode koji vam je potreban, a onda ćemo vam poslati! Hvala što ste izabrali naše proizvode! Kupci obraćaju pažnju :
1.
Dobivanje robe u isto vrijeme će vas podsjetiti da još jednom otvori prije express-teret oblik, izgled, broj potpisanih čekova. Na primjer : ne utječe li modifikacija na korištenje, posebno tekućih kristala, bez oštećenja, bez obzira odgovara li broj narudžbenice i fakture vam na stvari. Ako ima bilo kakvih pitanja, kao i sve s brodar, potrebno je odmah provjeriti situaciju i obavijestiti курьеру ili odbiti problematični dijelovi.
2.
Ste se prijavili za robe istovremeno i roba usluge sigurnosti za zadanu sigurnost. Express-lijevo teret uzrokovan pojavom ikakvih deformacija vanjskog izgleda, štete, u iznosu razlike i tako ja nisam odgovoran
3.
Dobivanje robe molimo vas da ne zaboravite na vrijeme završetku potvrđene testa
4.
Kada ste dobili proizvod, osobito na dan testa zaslona. (Neki ekrani-to nije naša odgovornost da prodavači ekranima samo сжимали, pojavljuju se modrice. Ne postavljajte statički vrećice s prljavštine, prašine će ući obasjane crne mrlje. Tako da osim ekrana se pojavljuje svijetla linija, crno-bijela, u drugu ne pokriva jamstvo Huaping range)
5. klijent bezuvjetnu povrat ću naplatiti 20% za plaćanje odštete (svoje razloge klijenta za povratak, i nema problema s kvalitetom) pošiljke :
Prilikom narudžbe, molimo odaberite način dostave i platiti narudžbu, uključujući i troškove dostave. Poslat ćemo dogovor ne познее 3 dana nakon što je vaš naknada će biti završena.(Pod posebnim okolnostima odmah ćemo vas obavijestiti o roku isporuke)
Ne jamčimo rok za dostavu svih međunarodnih operacija zbog razlike u vremenu razminiranja u pojedinim zemljama, što može utjecati na to kako brzo vaš proizvod će biti testiran. Molimo, imajte na umu da kupci odgovorni su za sve dodatne carinske pristojbe, brokerske naknade, carine i poreza pri uvozu u svoju zemlju. Ti dodatni troškovi, mogu biti sklopljeni u vrijeme isporuke. Mi ne ćemo se vratiti troškovi isporuke za otkazivanje isporuke.
Troškovi isporuke ne obuhvaća nikakve poreze na uvoz, a kupci su odgovorni za carine.
POVRATAK :
Mi činimo sve da se služiti našim klijentima najbolji mogući način.
Mi ćemo povrat novca, ako se vratiti robu u roku od 15 dana od dana primitka robe iz bilo kojeg razloga. Međutim, kupac mora voditi računa o tome da se vratio roba u izvornom stanju. Ako dogovor oštećene ili izgubljene, kada su se vratili, kupac će biti odgovoran za štetu ili gubitak, a mi ne ćemo kupcu puni povrat . Kupac treba pokušati predočiti zahtjev logističke tvrtke za naknadu troškova, oštećenja ili štete.
Kupac će biti odgovoran za utovar trošak, vratiti proizvod.
Nakon održavanja :
1.
Obećavamo jamstvo i 90 dana za taj proizvod, i troškovi dostave povrata će se dati na kupca.
2.
Kao što je umjetna čimbenike, prirodne katastrofe, zbog oštećenja, ne će u naše jamstvo. Na primjer : postavljen krivo, Nick, cijev je loše u kontaktu, podnošenje i sl.. Shop za prodaju robe objavio jamstvo krhke oznake,npr. jamstveni oznake u jamstveni rok će su prekinute. Isključivanje ili gubitak će se smatrati odustajanjem od garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost. Molimo, na umu!
Recenzije :
Vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas. P lease ostavite pozitivan komentar i 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama .Hvala! mi ćemo se potruditi da vas zadovoljiti
Ako imate bilo kakvih problema s našim proizvodima ili uslugama , molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, prije nego što ostavite negativan komentar . Mi ćemo učiniti sve što je moguće, riješiti bilo koji problem i pružiti vam najbolju uslugu klijentima .

Detaljne karakteristike

Program:
Laptop
brend:
CSZOJ
Kompatibilan Brand:
Univerzalni Ekran
Program:
Laptop
Veličina Zaslona:
15.4
Broj Modela:
LTN154AT07 N154I2-L02 LTN154AT01 LTN154AT10 LP154WX4 LP154X3
Kvaliteta:
100% test rodila
Tip Ekrana:
TFT aktivna sjajna mat
Trgovanje igralište:
Širom svijeta
OBAVIJEST:
Molimo vas, vaš laptop marke, modela i modela LCD zaslona