.

Fin Kineski Коллекционный Stari Ukrašen Ručno Tibetanski Silver Buda Svira Lutnju Kip

Fin Kineski Коллекционный Stari Ukrašen Ručno Tibetanski Silver Buda Svira Lutnju Kip

779.94
HRK 694.00 -11 %

Količina robe
Prisutan

dobrodošli u moj dućan opis : veličina : težina : 1270 g Visina 8,3 cm / 21,0 cm širine 6,0 inča /15,2 cm napomena : Tibetanski srebro-to nije čisto srebro je metal pomiješan sa srebrnim i mjedenim o proizvodu svi predmeti se prodaju nama, opisuje u meru naših mogućnosti, kao što je moguće točnije i s najvećom integriteta naše strane. Međutim, kako bi se izbjegle bilo kakve potencijalne propuste, ja sam pun poštovanja, molim Vas, pomoći nam da ovu obostrano zadovoljavajući dogovor, pažljivo proučavajući proizvod opis i fotografije, kao i postavite sva pitanja prije početka trgovanja. Molimo, imajte na umu da veličina i boja ideju ovise o proizvodnim odstupanja i mogu biti netočne. Također imajte na umu da je postavke zaslona mogu se razlikovati od računala do računala i mogu se iskrivljuju stvarne boje. Molimo vas da pažljivo pročitate ove odredbe i uvjete prije nego se kladiti.
Dostava
Sva roba će biti poslana u roku od 24 radna sata nakon primitka uplate . Dostava do imena zemalja traje oko 18-25 dana. To jest : Sjedinjene Države, Kanada, Europa, Azija ili drugih mjesta širom svijeta. Mi ne možemo preuzeti bilo kakvu odgovornost za bilo koju carinski kašnjenje ili porez. Razlog je u tome što se tranzit vrijeme uvelike ovisi i koje poštanskih usluga (osim vikendom i blagdanom
Naši
Negativne povratne informacije, spor i otvaranje slučaj je vrlo važna za nas. Ja se iskreno nadam, da vas kontaktirati sa mnom, prije nego što poduzimati nikakve akcije.Ja ću učiniti sve da ste zadovoljni.Ja se iskreno nadam da ostavite mi pozitivnu ocjenu.
Zadovoljavajući Klijent
Ne ustručavajte se kontaktirati nas u bilo koje vrijeme prije i nakon vaše kupovine, zalažemo se za svoj 100% zadovoljstvo kupaca. Mi podržavamo naše obveze vrhunsku uslugu, 100% punim i jamstvo zadovoljstva kupaca. Ja sam ovdje i spreman je da vam pomoći sa svim pitanjima ili problemima koji se mogu pojaviti kod vas prije ili nakon kupnje. Moj cilj je napraviti tako, da Ste bili sretni klijenta i radili s nama ugodne kupnje. Kada ste u kupovinu s nama, vaše zadovoljstvo je naš prioritet broj 1. Kladite Se S Povjerenjem!

Detaljne karakteristike

Regionalna Posebnost:
Kina
Materijal:
tibetanski srebro
Tema:
Ljudi
Iskoristite:
Ukras I Dar